lunes, 21 de mayo de 2018

De la imatge fixe a la imatge en  moviment




Els primers en fer cinema van ser els germans Lumière, i van utilitzar  un aparell anomenat el cinematògraf, que era una màquina capaç de filmar  i projectar imatges en moviment. Va ser el primer aparell que ens va poder permetre projectar imatges en moviment, i a partir d'aquell moment han anat sortint nous avençosi millores que ens han portat al cinema d'avui en dia.

La primera pel·lícula la van fer ells i s'anomena l'arribada del tren. 



Resultado de imagen de cinematografo





La primera pel·lícula amb un argument llarg va ser dirigida per Georges Méliès que va ser un cineasta i il·lusionista françés. En aquesta pel·lícula es van introduir  moltes técniques noves,com per exemplel'engany d'escala o les desaparicions per mitjà de fum.




Resultado de imagen de george melies




La primera pel·lícula sonora va ser  al  any 1927, i  es deia "El cantor de jazz".  Va ser dirigida per el director Alan Crosland.

Resultado de imagen de el  antor d jazzResultado de imagen de danny thomas


Els aparells més utilitzats en la història del cinema van ser aquests:

El zoótrop que era una joguina òptica que es basa en el fenomen de la persistència de la visió per crear  il·lusió del moviment.


Resultado de imagen de zootropo



Un altre aparell va ser el Kinetoscòpi que és un aparell destinat a la visió individual de bandas d'imatges sense fi, però no permetia la seva projecció sobre una pantalla.


Resultado de imagen de kinetoscopio


No hay comentarios:

Publicar un comentario