domingo, 27 de mayo de 2018

Cartellera actual de Barcelona

Cartellera de Barcelona


Campeones: Campeones és una pel·lícula dirigida per Javier Freser estrenada el 6 d'abril de 2018. La web on l'he trobada la classifica en els gèneres drama i comèdia, i jo la considero també una comèdia dramàtica,ja que el protagonista passa per moments molts difícils, i això dona al espectador una certa tristesa, però també es comèdia perquè hi han escenes molt gràcioses i s'exageren molt les accions.

Resultado de imagen de campeones peliculas




12 valientes: 12 Strong: The Declassified True Story of the Horse Soldiers(nom original) és una pel·lícula estrenada el 04 de maig de 2018. Esta dirigida per el director Nicolai Fuglsig. La web la classifica com una pel·lícula d'acció, però jo la considero més una pel·lícula bèl·lica,ja que la pel·licula es desarrolla a Afganistan després del 11m.


Resultado de imagen de 12 valientes


Black panther: Black panther és una pel·lícula de Marvel estrenada el 16 de febrer de 2018 i dirigida per Ryan Coogler. La web la considera una pel·lícula de d'acció i jo també la classificaria en aquest gènere, ja que és una pel·lícula on la violència sempre és la solució i també amb molta adrenalina.

Resultado de imagen de black panther 2018 cartel


Deadpool 2: Deadpool 2 també és una películ·la de Marvel dirigida per David Leitch i estrenada el 18 de maig de 2018. La web la considera d'acció, però jo considero que és una pel·lícula d'acció i d'humor, per que hi han escenes molt espectaculars, però també hi ha moltes ironies i comentaris graciosos.

 



Verdad o reto: Verdad o reto és una pel·lícula dirigida per per Jeff Wadlow estranada el 11 de maig de 2018. La web la considera un film de terror i jo també diria que pertany a aquest gènere, ja que en molts moments hi ha molta tensió, hi ha morts per culpa d'un element maligne, i són plans molt tancats.


Verdad o reto





Borg McEnroe: Borg McEnroe és un film estrenat el 18 de maig de 2018 i dirigida per Janus Metz. La web la considera una pel·lícula biogràfica, i jo la classificaria més bé en el gènere històric, ja que explica la rivalitat dels dos tenistes en l'any 1980.


Cartel de Borg McEnroe: La película

Cavernícola: Cavernícola és una pel·lícula dirigida per Nick Parck i estrenada el 02 de febrer. La web diu que és una pel·lícula d'animació i jo també la considero d'aquest gènere, ja que va enfocada a un públic de nens i nenes i està feta per stopmotion. 



Cartel de Cavernícola


Han Solo: Una historia de Star Wars: Han solo és una pel·lícula de Disney dirigida per els directors Ron Howard i Toby Hefferman, estrenada el dia 24 de maig de 2018. La web la classifica com un film de acció, i jo la consideraria un film de acció però de ciència ficció perquè és una pel·lícula on la premisa científica és la premisa fantàstica.





El buen maestro: El buen maestro és una pel·lícula estrenada el 13 d'abril de 2018 i dirigida per el director Olivier Ayache-Vidal. La web la considera una comedia dramàtica i jo també la consideraria una comeda dramàtica, ja que el film té elem ents còmics però també ensenya la tristesa dels barris pobres.


Cartel de El buen maestro


El corredor del laberinto: La cura mortal: El corredor del laberinto: La cura mortal és una pel·lícula dirigida per Wess Ball i estrenada el 26 de gener de 2018. La web diu que és una pel·lícula d'acció i jo també la considero d'acció ja que és una pel·lícula que és caracteritza per l'adrenalina i la espectacularitat.
Cartel de El corredor del laberinto: La cura mortal













No hay comentarios:

Publicar un comentario