lunes, 21 de mayo de 2018

Càrrecs del cinema


Director: El director o realitzador en digital és el responsable de les decisions creatives d'una producció audiovisual: interpreta el guió, escull el repartiment en base a la proposta del productor, transmet els conceptes clau als dissenyadors d'escenari i de vestuari, dirigeix tant els actors com l'equip tècnic, i aprova el disseny de tots els elements d'una producció.

Resultado de imagen de pedro almodovar
















Director de fotografia: El director de fotografia és el responsable de la creació artística de la imatge del film. Ell es qui s'encarrega de prendre decisions sobre la il·luminació, encuadrament, i composició.

Resultado de imagen de director de fotografia


Director d'art: És el responsable de coordinar tot el relacionat amb el disseny especial com podria ser l'ambientació, escenografia, i els objectes d'acció, i també s'encarrega de el pressupost que costaria. 

 Resultado de imagen de director de arte cine


Productor: És el responsable d'organitzar els recursos econòmics, tècnics i humans els quals siguin necessaris per dur endavant el projecte audiovisual.

Resultado de imagen de Bob Weinstein


Productor executiu: És la persona encarregada de gestionar l'equip  humà i de buscar el finançament. 


Resultado de imagen de productor ejecutivo


Assistent de producció: És la persona que ajuda al productor. Ajuda  a organitzar els recursos tècnics de la film i a les persones en una producció.

Resultado de imagen de asistente de produccion



























Assistent de direcció: És la mà dreta del director, i s'encarrega de elaborar el pla de rodatge, també supervisa el repartiment i l'equip necessari per cada escena.


Resultado de imagen de asistente de direccion cine


Guionista: És la persona que escriu el guió literari. Ha de ser un text amb recursos literaris, i no amb tècnics.

Resultado de imagen de guionista


Continuista/Script: Col·laborador del realitzador d'una pel·lícula que es responsabilitza que el projecte tingui una continuÏtat argumental i visual.
Resultado de imagen de script cine


Key grip: Persona encarregada de supervisar que el funcionament de maquinària il·luminació que s'utilitzint durant el film siguin els  correctes.

Resultado de imagen de key grip cine


Stuntman: Especialista que realitza accions perilloses per què els actors no les poden fer.

Imagen relacionada


Muntatgista: Persona que s'encarrega de juntar totes les escenes per ordre cronològic i que doni com a resultat finan el film.


Resultado de imagen de montajista cine














Foley artist: Persona encarregada de realitzar els sorolls al estudi que després s'afegiran  a la pel·lícula.







No hay comentarios:

Publicar un comentario